سفارش تبلیغ
صبا ویژن

به گزارش خبرگزاری فارس بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به استعفای میرحسین موسوی حکمی در تاریخ 15 شهریور ماه 1367 منتشر کرد‌ه‌اند. متن حکم امام (ره) به شرح ذیل است:

                                                                 

بسم اللّه الرحمن الرحیم
جناب آقاى موسوى، نخست وزیر محترم نامه استعفاى شما باعث تعجب شد.
حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولین رده بالاى نظام را در جریان مى گذاشتید.
در زمانى که مردم حزب اللّه براى یارى اسلام فرزندان خود را به قربانگاه مى برند چه وقت گله و استعفا است.
شما در سنگر نخست وزیرى، در چهارچوب اسلام و قانون اساسى، به خدمت خود ادامه دهید.(1) در صورتى که نسبت به بعضى از وزرا به توافق نمى رسید، چون گذشته عمل مى شود.
این حق قانونى مجلس است که به هر وزیرى که مایل بود راى دهد.
تعزیرات از این پس در اختیار مجمع تشخیص مصلحت است، که اگر صلاح بداند به هر میزان که مایل باشد در اختیار دولت قرار خواهد داد.
همه باید به خدا پناه بریم، و در مواقع عصبانیت دست به کارهایى نزنیم که دشمنان اسلام از آن سوء استفاده کنند.
مردم ما ازاین‌گونه مسائل در طول انقلاب زیاد دیده اند، این حرکات هیچ تاثیرى در خطوط اصیل و اساسى انقلاب اسلامى ایران نخواهد داشت.
از آنجا که من به شما علاقه مندم، انشاءاللّه عندالملاقات مسائلى است که گوشزد مى نمایم.
والسلام.
(صحیفه امام / جلد 21 موره/ 15/6/67)



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/3/27:: 1:26 عصر :::: پیامها

- مادری و دختر خردسالش را یک روز پس از میلاد زهرای اطهر(س) و روز مادر در محل مهدکودک دخترک، به رگبار می بندند و به زندگی هردویشان خاتمه می دهند.

- بنزین زیادی فراهم می کنند و روی سر یکی از نیروهای بسیج شهری می ریزند و او را زنده زنده می سوزانند.

- یکی از بچه حزب اللهی ها را از روی موتور نقش زمین می کنند و بعد با ماشین از روی جمجمه او رد می شوند.

- دو نفر انسان بیگناه در اثر جنون یک هوادار، جلوی مسجد امام صادق(ع) در میدان فلسطین به رگبار بسته شده و کشته می شوند.

- تعداد زیادی از دوستان هم دانشگاهی ام چاقو خورنده اند، دست و پایشان شکسته یا قسمتی از بدنشان سوخته است.

این بچه حزب للهی ها و بسیجی ها برای تامین امنیت مردم و نه برای اوباش گری به خیابانها آمدند و حالا تعدادی بیشتر از آنچه در بالا ذکر کردم از این صنف از انسانها که مثل ما نفس می کشیدند، خانواده داشتند و هزاران امید و آرزو برای آینده شان، دیگر نمی توانند مانند ما نفس بکشند و امید و آمالی برای آینده شان داشته باشند.

 اغتشاش در خیابان ولی عصر 

چه شد که کار ما به اینجا رسید؟

آیا مسئله، باخت موسوی بود؟ آیا مسئله تقلب در انتخابات بود؟

اگر مسئله اینهاست پس نیروهای آدمکش کومله و حزب دموکرات و اعضای گروهک منافقین و تعداد زیادی از اوباش شهره تهران که نمی دانند انتخابات با "ت" نوشته می شود یا با "ط"، در بین هواداران دوآتشه میرحسین موسوی چه می کنند؟

البته باید حساب این جنایتکاران را کاملا از حساب طیف گسترده ای از هواداران موسوی که به خیابانها می آیند، تکبیر سر می دهند، بوق می زنند و روبان سبزی به فرمان اتومبیلها و دستهایشان می بندند، جدا کرد؛ هوادارانی که شاید، "عاشقانه" این کارها را انجام می دهند و اصرار به نمایش آن نمادها دارند.

عاشقانه از این بابت که با زمینه چینی های طولانی و با مهارتی آمریکایی - انگلیسی، این گونه به آنان القاء شده که این دولت دروغگوست، در انتخابات تقلب کرده و حالا هر دفاعی هم که می کند دروغ است و بنابراین مهندس موسوی که هوادارانش کل خیابان طولانی ولیعصر(عج) را سبزپوش می کردند [پس اکثریت ملت هم همینگونه بودند!] مظلوم واقع شده و کودتایی در نظام جمهوری اسلامی ایران جریان یافته است.

پس از این القائات حرفه ای با سوء استفاده از این احساسات پاک و ظلم ستیز درصدد تحقق آرزوهای سی ساله باندی هستند که  تمام خاک ایران را ملک پدری خود می دانند و مردم سرفراز این خطه را رعایای آن ملک!

امروز جریان قدرت و ثروت، بازی دو سر باخت را برای قاطبه هواداران جوان مهندس موسوی تدارک دیده اند و از آنها بعنوان دست افزاری برای رسیدن به مطامع خویش سود می برند. دوحالت بیشتر متصور نیست؛ یا این اعتراضات نتیجه می دهد یا نمی دهد در هر دوصورت آنکه از این اغتشاشات آسیبی ندیده و اتفاقا سود زیادی هم برده همین طایفه  هزار فامیل است.

ـــــــــــــــــــــــــــپی نوشتـــــــــــــــــــــــــــــ

      منبع: خاکریزیسم



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/3/27:: 11:50 صبح :::: پیامها

1ـ امروز انتخابات تمام شده است و مسئولیت دیگری بر عهده ماست. انتخابات در جمهوری اسلامی نباید به عنوان هدف و مقصد انتخاب شود بلکه هر انتخاباتی برای یک هدف کلانتر ابزاری است که باید از آن استفاده بهینه کرد. ایجاد جریان عدالتخواهی و بسط و گسترش این جریان در بطن جامعه و پیگیری جنگ فقر و غنا و جنگ مستضعفین و مرفهین بی درد که امام آغاز گر آن بودند هدف کلان ما برای ادامه راه است. در این راه اگر همه ما و نه فقط احمدی نژاد قربانی شوند ابائی از آن نیست چرا که برای ما صراط و در صراط بودن مهم است و این صراط قربانیانی بزرگتر از ما و احمدی نژاد هم به خود دیده است.

2ـ از امروز حمایت ما از رییس جمهور منتخب فرای حمایت دیروز است. امروز مانند روز چهارم تیر 1384، تمامی نسبت ها وابستگی‌های عاطفی مان با رییس جمهور قطع و موضع ما در مقابل فعالیت‌های دولت حمایت نقادانه خواهد بود. رویکردی که الحق و الانصاف در چهار سال گذشته به کرات از سوی نیروهای عدالتخواه حامی احمدی نژاد از قبیل اعتراض به مشائی، کردان و محصولی و ... نمود عینی داشت. فراموش نکنیم هرچند که احمدی نژاد عزیز و محترم است ولی معصوم نبوده و خالی از نقد نیست. بهتر آنکه پیشتازان نقد علیه دولت دلسوزان و آرمان گرایان باشند، تا اگر ملاکی برای نقد ارائه می‌شود ملاک آرمان‌ها و معیارهای اصولی انقلاب باشد.

3ـ حق با مهدی کروبی بود در بیانیه ای که داد، این آغاز داستان است. چهار سال پیش در کبکبه و باده سرمستی از شکستن بت بزرگ در انتخابات بودیم و غافل از اینکه این آغاز داستان است. و ما کار را تمام شده انگاشتیم  و هنگامی به خود آمدیم که کابینه دولت برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرفی شده بود. نام‌هایی چون مصطفی پورمحمدی برای وزارت کشور، داوود دانش‌جعفری برای وزارت اقتصاد، طهماسبی برای وزارت صنایع و ... نام‌هایی بودند که گرمایی عدالتخواهی را ذهن و اندیشه جوانان و دانشجویان سرد کردند. ولی این بار  نباید کار را تمام شده پنداشت و در غروری فراتر از غرور گذشته فرو رفت باید نقد کرد و تمام تلاش خود را برای حذف افراد مسئله دار از دولت و سیقل دادن بدنه اجرایی از کسانی که بویی از عدالتخواهی و استکبار ستیزی نبرده اند، همت گماشت.

4ـ چهار سال پیش بنده و برخی از دوستان اقدام به تشکیل ستاد دانشجویی میرحسین موسوی کردیم و کارهای تبلبغاتی بسیاری برای مهیاسازی فضای جامعه انجام دادیم در حالی که با شناخت اندک و تنها با توجه به سابقه دوران جنگ میرحسین موسوی، او را تنها گزینه مناسب برای جریان عدالتخواهی و مبارزه با تفکر لیبرال سرمایه داری حاکم بر کشور می‌دانستیم و به راحتی از کنار نام‌هایی چون بهشتی با اینکه می‌دانستیم پدرخوانده تفکر لیبرال در کشور است و هیچ کس مانند او در ترجمه و بسط افکار لیبرالی نکوشیده است، می گذشتیم و امروز که چهره واقعی میرحسین را می‌بینیم که چگونه تمامی ارزش‌های اخلاقی را زیر پا می‌گذارد برای رسیدن به یک صندلی، هیچ ارزش اخلاقی را رعایت نمی‌کند، درباره آن سابقه 4 سال پیش خود چیزی نداریم جز آنکه بگوییم استغفرالله ربی و اتوبه الیه.

5ـ برای چند رأی بیشتر: بازنده اصلی انتخابات بی شک میرحسین موسوی بود. او تمامی ارزش‌هایی که برای آن نخست وزیر موفق دوران جنگ نام گرفته بود، در کمتر از سه ماه به ثمن بخس حراج کرد. او اگر رأی می‌آورد، پله‌ای بود برای کسانی که از می‌خواستند بالا بروند و اگر رأی نمی‌آورد آماج لگدهایشان است که تو توان جذب آرا نداشتی و در هر حال در زیر پای حامیانش بود. موسوی در این انتخابات یک تیپا خورده رنجور که از آبرویش گذشته است، بیش نبود. کسی که حتی نه تنها در مقابل مفاسد بزرگ می‌ایستاد بلکه فسادهای خرد احتماعی را نیز تاب نمی‌آورد در جریان انتخابات نه تنها به مشاوره با بزرگترین مفسدان اقتصادی و اجتماعی افتخار می‌کرد، بلکه دختران نیمه برهنه را برای چند رأی، تنها چند رأی بیشتر روانه خیابان‌های پایتخت می‌کرد. میرحسین درس بزرگی را خوسته و یا ناخواسته برایم به عینه نشان داد:

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَن تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْکَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِیَدِکَ الْخَیْرُ إِنَّکَ عَلَىَ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ
بگو بار خدایا تویى که فرمانفرمایى هر آن کس را که خواهى فرمانروایى بخشى و از هر که خواهى فرمانروایى را باز ستانى و هر که را خواهى عزت بخشى و هر که را خواهى خوار گردانى همه خوبیها به دست توست و تو بر هر چیز توانایى … سوره آل عمران - آیه 26


پی نوشت:

1ـ این انتخابات نیز مانند انتخابات گذشته بعد از ساعت یازده شب با کسانی که در جاهای مختلف مانند کرمانشاه، همدان، تبریز، ساری، خرمشهر، اهواز، آبادان، مشهد، مسجد سلیمان و ... می‌شناختم و م‌دانستم که پای صندوق هستندتماس گرفتم.  هر کدام طرفدار نامزدی متفاوت. با این وجود همه از آرای بالای احمدی نژاد می‌گفتند. حتی یکی از آنها که نماینده موسوی بود و گمان می‌کرد که بنده مانند دوره پیش طرفدار موسوی هستم با نا امیدی می‌گفت فقط امیدمون به تهرانه! می‌گفت بالای 80 درصد رأی روستاها با احمدی نژاده! سراغ صندوق‌های زیادی را در شهرستان گرفتم در حالی که همه حاکی ازپیروزی احمدی‌نژاد بود. ساعت  12:30 می‌دانستم که احمدی نژاده برنده انتخابات است.

2ـ فکر می‌کنید مردم روستاها و شهرهای کوچک به کسی رأی می‌دهند که می‌گوید بروید برنامه من را از سایتم دانلود کنید!؟ و آن روستایی سه روز باید دنبال آن باشد که سایت چیه، دانلود کیه! من کیم اینجا کجاست! میرحسین کاش به جای این همه جیغ زدن لحظاتی را بی‌واسطه در میان مردم روستایی می‌گذراند.

منبع: ربذه



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/3/26:: 11:7 عصر :::: پیامها

                                                 

                                                                    

                                            

  

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان ستادهای چهار نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز در نشستی دوستانه ، در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدگاههای خود را در باره انتخابات و مسایل مربوط به آن بطور صریح و شفاف بیان و مسئولان ذیربط نیز توضیحاتی را ارائه کردند.
در این نشست که نمایندگان شورای نگهبان قانون اساسی، وزارت کشور، سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون تبلیغات انتخابات حضور داشتند، رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه همواره انتخابات در کشور مظهر وحدت و عزت ملی بوده است، خاطرنشان کردند: حضور نزدیک به 40 میلیونی مردم در پای صندوقهای رای یک افتخار برای نظام اسلامی است که همه رای دهندگان با سلایق مختلف در این حماسه بزرگ سهیم هستند و وظیفه همه ، پاسداری از این اتحاد ملی است .
حضرت آیت الله خامنه ای حضور مردم در پای صندوقهای رای را در واقع رای به نظام جمهوری اسلامی دانستند و افزودند: در همه انتخاباتها همواره تاکید بر حضور بیشتر و گسترده مردم در انتخابات بوده است زیرا این حضور به معنای آگاهی مردم و رای آنها به نظام اسلامی و تجلی وحدت و عزت ملی است .
ایشان با تاکید بر اینکه انتخابات نباید وسیله انشقاق و اختلاف در میان مردم شود، خاطرنشان کردند: اینکه تصور شود در یک طرف 24 میلیون نفر و در طرف دیگر 14 میلیون نفر قرار دارند خطای بزرگی است زیرا آن کسانی که به رییس جمهور منتخب و همچنین کاندیداهای دیگر رای دادند ، همه به یک اندازه دلبسته و معتقد به نظام اسلامی هستند .
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در انتخابات ، رای دهندگان در گزینش افراد دارای اختلاف سلیقه هستند اما در اعتقاد به نظام و پشتیبانی از جمهوری اسلامی، همه دارای یک نظر و دیدگاه هستند .
حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین مسئله در انتخابات اخیر را تجلی اتحاد ملی با رای نزدیک
به 40 میلیونی مردم دانستند و تاکید کردند: در ایام تبلیغات انتخابات، مردم در فضایی با نشاط و فعالانه در خیابانها حضور داشتند و از نامزدهای مورد علاقه خود بدون هیچگونه درگیری و نزاعی حمایت می کردند که این مساله نشان دهنده وجود مردم سالاری واقعی در نظام اسلامی است.
ایشان خاطرنشان کردند: این فضای دوستانه نباید بعد از انتخابات به فضای تقابل و خصومت تبدیل شود زیرا هر دو گروه از رای دهندگان از ملت ایران و معتقد به نظام اسلامی هستند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته، قاعده مردم سالاری این است که اکثریت بر اقلیت تقدم پیدا می کند ولی این به معنای ایجاد تعارض و دشمنی نیست و همه وظیفه دارند مانع از شکل گیری فضای کدورت و تعارض شوند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه اشکالات به انتخابات باید از مجاری قانونی پیگیری شود، خاطرنشان کردند: این اشکالات حتما باید رسیدگی شود و من از شورای محترم نگهبان و وزارت کشور می خواهم اشکالات مطرح شده دقیقا بررسی شود تا شبهه ای باقی نماند.
ایشان افزودند: اگر بررسی اشکالات مستلزم شمارش مجدد برخی صندوقها بود، این کار نیز حتما با حضور نمایندگان ستادها انجام شود تا برای همه اطمینان بوجود آید.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه همواره در انتخابات گذشته، به مسئولان کشور اعتماد شده است، خاطرنشان کردند: با وجود آنکه مسئولان برگزاری انتخابات در دوره های متعدد گذشته از سلایق مختلف بوده اند، من به آنها اعتماد کرده ام ولی این اعتماد نباید مانع از بررسی شبهه ها و اشکالات و روشن شدن حقایق شود.
حضرت آیت الله خامنه ای ، حضور نزدیک به 40 میلیونی مردم را در پای صندوقهای رای، بالاترین نصاب حضور در انتخابات بعد از گذشت سی سال دانستند و افزودند: این افتخار بزرگ را که حتی رسانه های بیگانه آن را فوق العاده خواندند باید حفظ شود زیرا این افتخار متعلق به مردم و همه رای دهندگان است.
ایشان، دو طرف پیروز و غیر پیروز انتخابات را به رعایت ملاحظاتی، توصیه و تاکید کردند: هم، آن کسانی که اکثریت را بدست آورده اند و هم آن کسانی که موفق به کسب اکثریت نشده اند، باید با صبر و بردباری و حفظ ظرفیت لازم، در رفتار و حرکات خود مراقبت کنند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ظرفیت و تحمل پیروزی و عدم پیروزی کار آسانی نیست ، زیرا این موضوع یکی از فضایل انسانی است که باید فرهنگ آن در میان نخبگان و آحاد مردم ترویج شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه عده ای با وحدت ملت ایران و تحکیم نظام اسلامی موافق نیستند خاطر نشان کردند: این عده همان کسانی هستند که حرف های خلاف واقع را به افراد مختلف منتقل می کنند و حتی خرابکاری نیز انجام می دهند.
ایشان افزودند: این تخریب ها و کارهای زشت و بعضی جنایاتی که اتفاق افتاد مربوط به مردم و حامیان نامزدها نیست، بلکه مربوط به اخلالگران است و همه باید در مقابل آن بایستند و صریحا اعلام موضع کنند.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: مبادا کسی توهم کند این افراد طرفداران فلان نامزد هستند، این افراد با اصل نظام و آرامش کشور مخالف هستند.
حضرت آیت الله خامنه ‌ی افزودند: این افراد طرفدار اغتشاش و تشنج هستند و اگر نتایج انتخابات غیر از این هم می شد، قطعا چنین حوادثی پیش می آمد.
ایشان با تاکید بر اینکه عده ای امنیت و آرامش کشور را هدف گرفته اند، تصریح کردند: هیچکس نباید کاری را انجام دهد که تشنج آفرین باشد و همه باید صراحتا بگویند که تشنج و اغتشاش خواسته آنان نیست.
رهبر انقلاب اسلامی همه مردم بویژه دو طرف انتخابات را به پرهیز از اقدامات تحریک کننده توصیه و تاکید کردند: دو جناح و دو گروه یکدیگر را عصبانی نکنند چه آن کسانی که نامزد مورد علاقه آنها پیروز شده و چه آن کسانی که نامزد آنها پیروز نشده است. همه باید بر محور اصلی که حضور در صحنه انتخابات و دفاع از نظام است متمرکز شوند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: امروز همه تکلیف داریم تا از هویت جمعی کشور و نظام دفاع کنیم و نگذاریم مردم در مقابل یکدیگر قرار گیرند و این اقدام موجب خشنودی حضرت ولی عصر(عج) و جریان رحمت الهی در کشور خواهد شد.



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/3/26:: 10:50 عصر :::: پیامها

                                                       

                                         

                                                       

«اختلاف از زبان هر کس باشد، از زبان هر موجودى باشد، این زبان، زبان شیطان است، چه از زبان یک روحانى باشد، چه از زبان یک مقدس باشد، چه از زبان یک نمازگزار باشد و چه از سایر زبان ها، بدانید که این زبان، زبان شیطان است و گاهى هم خود آن آدم ملتفت نیست که تحت تاثیر شیطان است، یا زبان شیطان در او دارد فعالیت مى کند. بنابراین، از امور مهمه اى که بر همه ما واجب است، دفاع از اسلام، دفاع از جمهورى اسلامى است و آن بستگى دارد به وحدت. هر کس در هر لباسى باشد و در هر مکانى باشد و زبانش جریان پیدا کند براى اینکه ولو به واسطه هایى بخواهد ایجاد اختلاف بکند بین شما، این از جنود ابلیس است و مطرود است پیش خدا و مسؤول است پیش خدا و لو اینکه یک آدمى باشد که نماز شب اش ترک نمى شود.»
جناب آقاى میرحسین موسوى
انتخابات دهم تمام شد و همانگونه که قابل پیش بینى بود جنابعالى نتوانستید اعتماد اکثریت مردم براى مقام ریاست جمهورى را کسب کنید و به طور طبیعى راى نیاوردید.اما حضور در عرصه انتخابات به معناى پذیرش قاعده بازى است که یک طرف آن برد است و طرف دیگر باخت و هر کس که در این جریان وارد شد، باید بپذیرد که شاید طرف بازنده باشد، وگرنه نه تنها جریان انتخابات را باخته از آن مهم تر اخلاق را هم باخته است. امرى که با کمال تاسف در جنابعالى اتفاق افتاد. ترسى که نسبت به شما داشتم، این بود که تجدیدنظر طلب ها دور شما را بگیرند و شما را مدیریت بکنند. آنها که در جنگ روانى آزموده هستند و بلکه پیرو مکتب «گوبلز» هستند که دروغ بزرگ را ترویج کنید، جاى خودش را در جامعه باز مى کند، با این ترفند و با بهره گیرى از چهره موجه شما در طول دوران نخست وزیرى و به ویژه از سادگى شما، سوءاستفاده کردند و چنان صحنه آرایى کردند که حداقل دروغ بزرگشان در شما تاثیر عمیق کرد، به گونه اى که خود را پیروز انتخابات فرض کردید و با این توهم ناقوس پیروزى را به صدا درآوردید و آنگاه که دیدید، مردم بر خلاف دروغ هایى که به شما تحویل داده اند به راه دیگرى رفته اند، به جاى پذیرش شکست، مجددا در بازى جنگ روانى دوست نماهاى خود گرفتار آمدید و این بار نداى اختلاف را سر دادید و شد آنچه نباید بشود. از آنجا که هنوز امیدکى هست که به آغوش ملت برگردید و به اشتباهات خود واقف شوید. چند نکته از کلام حضرت امام را یادآورى مى کنیم. امید آنکه پند گیرید. سخنى که در صدر کلام از حضرت امام نقل کردم، که اختلاف از جنود ابلیس است، از زبان هر کس که درآید، زبان شیطان است. آیا نمى بینید که زبان تان زبان شیطان شده است؟ یک بار دیگر و با تامل سخنان حضرت امام را بخوانید.« اگر در جوانى انسان مهذب شد، شد. اگر در جوانى خداى نخواسته مهذب نشد، بسیار مشکل است که در زمان کهولت و پیرى که اراده ضعیف است و دشمن قوى، اراده انسان ضعیف مى شود و جنود ابلیس در باطن انسان قوى، ممکن نیست دیگر آن وقت، اگر هم ممکن باشد بسیار مشکل است.» نمى دانم که مشکل شما چه بوده است که این دوست نماها از آن به نفع خودشان استفاده کردند و این چنین شما را بازى داده اند اما مى دانم که شما در سنین پیرى و کهولت هستید و با اراده ضعیف در برابر شیاطین انس نمى توان مقاومت کرد. پس بهتر است که با خود خلوت کنید و از این اطرافیان که از سم مهلک بدتر هستند فاصله بگیرید شاید راه نجاتى براى شما باشد و خداوند و اجداد طاهرین شما به دادتان برسند. چرا این چنین مى گویم؟ اجازه بدهید پاسخ را از حضرت امام عرض کنم. باید دانست که پس از آلودگى فطرت، تطهیر آن ممکن است و تا انسان در این نشئه است، خروج از تصرف شیطان براى او مقدور و میسور است و وارد شدن در حزب ملائکه الله که جنود رحمانى الهى هستند، میسر است و حقیقت جهاد نفس که به فرموده حضرت رسول (ص) از جهاد اعداء دین افضل است و آن جهاد اکبر است، همان خارج شدن از تصرف جنود ابلیس و وارد شدن در تحت تصرف جنود الله است. بله تا زنده هستیم، راه برگشت ممکن است به شرط آنکه صفات مذموم را از خود دور کنیم. حال که چنین است چرا ما درنگ کنیم و فرصت را از دست بدهیم، مراقب باشید که در دامن غرور گرفتار نشوید که آن نیز از جنود ابلیس است «بلکه غرور از بزرگ ترین جنود ابلیس است»، غرور بلیه اى است که انسان را به پرتگاه (دشمنى با خداوند متعال «سخط و غضب بر حق تعالى و افعال او» مى کشاند که آن نیز «از جنود ابلیس و جهل است و لازمه فطرت محجوبه است اعاذنا الله منه» و نتیجه آن کفران است و نیز «کفران از احتجاب فطرت و از جنود ابلیس و جهل است.»
نادانى درمان دارد و درمان آن دانستن است. کسى تصورش این است که مى تواند راى مردم را کسب کند. وارد صحنه انتخابات مى شود، اما در واقع مى بیند که مردم دیگرى را پذیرفتند. او مى فهمد که محاسباتش اشتباه بوده و جهلش به علم تغییر مى یابد اما درد در جهالت است که عین ضلالت است. جهالت یعنى جهل مرکب که نمى داند و تصور مى کند که مى داند و نمى خواهد که بداند، او را چگونه باید معالجه کرد و از بیراهه اى که گرفتار شده است و دیگران را هم با خود به گمراهى مى کشاند، نجات دهد؟ آرى لازمه جهالت انکار حق و حقیقت است. انسان اگر به امرى اعتراض دارد، راه قانونى آن مهیاست و اگر دستش هم به جایى نرسید، حفظ وحدت جامعه اسلامى از هر چیزى واجب تر است. شما که اعتقاد دارید که راس این نظام ولى فقیه عادل و بصیر است، در نهایت هر چه ایشان حکم کرد. بر همگان لازم است که بر آن گردن نهند ودیگر چه جاى اختلاف شما که مى دانید و بهتر از ما مى دانید که برخى بنا دارند بین مردم اختلاف بیندازند و نقار و چند دستگى در جامعه ایجاد کنند و برخى هم از روى جهالت آتش بیار معرکه مى شوند. پس چرا در این دام افتادید.
راستش ما براى شما نگران هستیم و حقیقتاً دلمان براى شما مى سوزد و دوست نداشتیم که شما در این آتشى که جنگ افروزان جنگ روانى برافروختند گرفتار آیید و هم خودتان را در معرض آتش جهنم قرار دهید و هم جامعه را گرفتار آتش اختلاف کنید. آنها پشت سر شما پنهان شده بودند و مى خواستند از طریق شما به اهدافشان برسند و با بازى ناجوانمردانه بر چسب زدن و طرح شعارهاى کلى و مبهم و فریبنده بر موجى سوار شوند که سرانجامش خلاف راه این ملت بزرگ و سلحشور است. اما موفق نشدند و ملت را هوشیار یافتند، اما متاسفانه شما را فریب دادند. راه برگشت هنوز باز است، شما هم اکنون ?? سال دارید، تعبیر حضرت امام از دهه ?? زندگى به «عشره مشئومه [نامبارک] یا میمونه [مبارک] است که اگر براى خدا در این عشره از بین برویم، عشره میمونه است و اگر چنانچه باز به [دنبال] آمال و آرزو باشیم مشئومه و اگر اختلاف کردیم، در دهه نامبارک به سر مى بریم.
نویسنده:سید سعید لواسانى



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/3/26:: 9:32 عصر :::: پیامها

<      1   2   3   4   5   >>   >
کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
طراحی توسط تک تمپ ،ترجمه به پارسی بلاگ با تی ام پی