گاهی برخی مسئولین کشور در برخی سخنرانیهای خود مطالبی را می گویند که در رسانه ها بازتاب چندانی نمییابد و علت آن هم اینگونه عنوان می شود که شاید این حرف به مصلحت نظام نباشد چه بسا که شخص مورد انتقاد نیز مثلا رییس مجمع تشخیص همین مصلحت باشد.
به هر حال محمود احمدی نژاد در یکی از سخنرانی های خود قبل از ریاست جمهوری که در قم ایراد شد، مطالبی از همین سنخ را مطرح کرد که در این نوشته سعی می شود با توجه به گذشت زمان، برخی از فرازهای آن بازگو شود.
روزی احمدی نژاد در باب موضوع عدالت صحبت میکرد که گفت: عدالت مثل رنگ نیست که هر کس هر بنایی را خواست بسازد و رنگ عدالت را بر آن بزند. برای رسیدن به عدالت باید ساختارها عوض شود و یکی از شاخصهای مهم آن نیز این است که مسئولین دنبال اشرافی گری نباشند.
وی آن روز ادامه داد: برای مثال یکی از آقایان که چند سالی مدیر بوده است بعد از برخی جلسات بی خاصیت که عده ای دور هم جمع می شوند، می گویند و می خندند، به بهانه خستگی از کار برای مردم (!) به ویلایی در رودهن می رود که از ویلاهای شمال کشور هم بهتر است.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: وقتی هم که دو کلمه حرف به او زده می شود باز قهر کرده و به ویلای رودهن پناه می برد که در یکی از بهترین نقاط خوش آب و هوا واقع شده است.
ریس جمهور امروز و شهردار آن روز گفت: این آقا وقتی به ویلای خود می رود نه تلفنی جواب می دهد و نه تماسی برای کار گرفته می شود. رودهن را نیز برای این انتخاب کرده تا به تهران نزدیک باشد.
احمدی نژاد سپس با تمسخر افزود: دست مریزاد که اینقدر برای ملت کار می کنید. حالا چرا سر مردم منت می گذارید؟ میروید در ویلای خود می خورید و می خوابید و بعد منت می گذارید که خسته شدید؟
2- در حالی که فردا دوشنبه حکم ریاست جمهوری دهم از سوی مقام معظم رهبری تنفیذ می شود سایت های خبری از سفر هاشمی رفسنجانی به خارج از تهران خبر دادند تا به این ترتیب غایب بزرگ این مراسم علاوه بر خاتمی و موسوی باشد.
گفتنی است هاشمی رفسنجانی که دشمن شماره یک رییس دولت نهم و منتخب دهم در افکار عمومی است، در حالی به همراه خاتمی و موسوی در مراسم تنفیذ رییس جمهور شرکت نمی کند که محمدعلی ابطحی معاون سابق خاتمی اخیرا در دادگاه اظهار داشت: این سه نفر در جلسه ای همقسم شدند که پشت یکدیگر را خالی نکنند.
کلمات کلیدی :
اگر دولت با زورگویی و تجاوز امریکا و اسرائیل مبارزه کند محکوم به این می شود که خود را در جامعه جهانی!! منزوی کرده است (چون همان طور که می دانید امریکا و اسرائیل و چند کشور اروپایی جامعه جهانی هستند) اگر با آنها مبارزه نکند متهم می شود به سازشکاری و بی تفاوتی و عقب نشینی از شعارهای انقلاب. اگر به فلسطینی ها و لبنانی ها کمک کند می گویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است ( چون خانه اصولآ جای کوچکی است) و اگر کمک نکند می گویند کشور مدعی اسلام نسبت به مسلمانان جهان بی تفاوت شده است. اگر با چین و روسیه روابط خوبی برقرار کند می گویند که از سیاست نه شرقی نه غربی عدول کرده است و اگر با آنها نیز دشمنی کند می گویند دولت ایران همه دنیا را دشمن خود کرده است. اگر دولت با کاظمینی بروجردی که ادعای ارتباط با امام زمان دارد برخورد کند و درختی را که مردم به آن دخیل می بندند قطع کند متهم به مبارزه با عقاید مذهبی مردم می شود و اگر دم از امام زمان بزند متهم می شود که ترویج خرافه می کند. اگر وام ازدواج و مسکن مهر بدهد متهم به کارهای پوپولیستی و عوام فریبی می شود و اگر ندهد متهم به بی توجهی نسبت به محرومان. اگر سفر استانی برود می گویند دارد رای جمع می کند و اگر نرود می گویند ..... . اگر صدا وسیما خبر و بحث و مناظره آزاد بگذارد می گویند می خواهد جلوی ماهواره ها کم نیاورد و اگر نگذارد می گویند سانسور می کند. اگر با منافقین و آشوبگران برخورد کند می گویند سرکوب گر است و اگر برخورد نکند می گویند ضعیف است اگر ساخت و ساز کند می گویند کشور دارد به سمت توسعه و غربزدگی و مصرف گرایی سوق پیدا می کند و اگر این کارها را نکند متهم به عقب ماندگی می شود و این داستان ادامه دارد. جمهوری اسلامی همیشه محکوم است.
منبع: وبلاگ واژگون
کلمات کلیدی :
در حالی که برخی منابع قضایی
به گزارش رجانیوز، سردار عبدالله عراقی فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاههای تهران، با اشاره به کشته شدن ندا آقا سلطان گفت: این حادثه در یکی از خیابانهای فرعی اتفاق افتاد و هیچ کدام از نیروهای بسیج یا انتظامی در متن حادثه حضور نداشتند، البته نوع فیلمبرداری قتل ایشان نشان میدهد که حادثه کاملا برنامهریزی شده بود.
عراقی در پاسخ به سوال دانشجویی که پرسید نقش سپاه در برخورد با اغتشاشهای پس از انتخابات ریاست جمهوری چه بود، گفت: سپاه پاسداران و بسیج بر اساس تعریف قانون اساسی، حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن هستند و هر کجا انقلاب تهدید شود، سپاه و بسیج بر اساس فرمان رهبری وارد صحنه میشوند.
وی با تعریف سه وضعیت "سفید " (امنیت و آرامش کامل)، "زرد " (اغتشاشات و ناآرامیهایی صورت میگیرد اما نیروی انتظامی میتواند با اغتشاش مقابله کند) و "قرمز " (شرایطی که دامنه اغتشاشها در شهر گسترش یابد، ادارات دولتی، بانکها و تأسیسات شهری تهدید شود و نیروی انتظامی به تنهایی نتواند با اغتشاشگران برخورد کند) در وضعیت نظم و امنیت شهر گفت: در حوادث اخیر ریاست جمهوری ما شاهد هر سه وضعیت در تهران بودیم، البته علیرغم تجمعات طرفداران نامزدها تا شب 21 خرداد آرامش کامل بر فضای شهر تهران مستولی بود.
فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه پیشبینیهای ما از سه وضعیت "برد موسوی "، "برد احمدی نژاد " و "کشیده شدن انتخابات به دور دوم " خارج نبود، اظهار داشت: البته مصاحبهای که آقای موسوی در روز انتخابات انجام داد و در رسانههای غربی بازتاب وسیعی داشت، القای نادرست پیروزی به طرفدارانش بود.
سردار عراقی بروز اغتشاشها و ناآرامیها را در شرایطی که پیروزی در انتخابات به طرفداران القا میشود، طبیعی خواند و گفت: متاسفانه گروه طرفداران آقای موسوی با القای شبهه، شعار میدادند که باخت موسوی یعنی تقلب در انتخابات! و طرفداران آقای موسوی باور کردند که اگر در انتخابات پیروز نشوند حتماً غل و غشی در جریان برگزاری آن اتفاق افتاده است، اما برآوردهای نمایندگان نامزدها و نهادهای مختلف نتیجه دیگری را نشان میداد. این برآوردها حاکی از تفوق آرای موسوی در تهران و برتری رأی احمدی نژاد در کشور داشت.
وی با اشاره به تجمعات طرفداران موسوی در روز 22 خرداد گفت: وقتی هواداران این نامزد فهمیدند رأی نامزد مورد علاقهشان کمتر است عصر جمعه شروع به تجمع مقابل وزارت کشور کردند و آتشزدن سطلهای زباله و تخریب بانکها از همان روز کلید خورد. این درگیریها عصر روز 23 خرداد هم ادامه داشت اما این مرحله وضعیت "زرد " بود که وظیفه مقابله با آن برعهده نیروی انتظامی بود.
فرمانده بسیج تهران در ادامه حضور نیروهای بسیج در ناآرامیها را مشروط به تقاضای کتبی نیروی انتظامی و مصوبه شورای عالی امنیت ملی دانست و گفت: عصر روز 23 خرداد با گسترش دامنه اغتشاشات، نیروی انتظامی تقاضای ورود نیروهای بسیج را مطرح کرد که ما نیز تعدادی از بسیجیان را اختصاص دادیم و زیر نظر نیروی انتظامی وارد عمل شدند.
سردار عراقی افزود: با گسترش درگیریها در روز 24 و 25 خرداد، نیروی انتظامی اعلام کرد بسیج باید وارد عمل شود که پیرو آن بسیج روز 26 خرداد به ماجرا ورود پیدا کرد و از روز 27 خرداد تهران به طور کامل به فضای امن بازگشت.
فرمانده بسیج تهران با اشاره به حمله اغتشاشگران به پایگاه 117 بسیج در خیابان آزادی و پایگاههای درگیر در تهران گفت: اسناد موجود نشان میدهد 5 هزار نفر در سه و نیم ساعت به یک حوزه بسیج (پایگاه 117) حمله کردند، به طوری که در چند ساعت حجم انبوهی از سنگ و شیشه به ضخامت 70 سانت کف حیاط این حوزه را پوشاند.
وی با بیان این که استعداد نیروی انسانی حاضر در پایگاه 117 کم بود، اما صدها قبضه سلاح در این مقر وجود داشت، گفت: من در مکالمهای که با فرمانده این حوزه داشتم گفتم درهای پایگاه را ببندید و خودروی پایگاه را به سمت در هل بدهید تا در دید معترضان هم نباشید اما متأسفانه معترضان نردهها را کندند، در را شکستند و خودروی بسیج را آتش زدند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: من به نیروهای آن جا دستور دادم درها را از داخل ببندند و به پشت بام بروند. فرمانده حوزه ما، آن جا برای متفرق کردن مردم 300 گلوله مشقی شلیک کرد (صداهای معترضان در فیلم مشهود است که میگویند گلولهها مشقی است) اما متأسفانه برخی از معترضان با وجود فریاد فرمانده بسیج که میگوید این جا پایگاه نظامی است به سمت اسلحه خانه هجوم آوردند که دو نفر کشته شد. در حالی که اگر درایت و صبوری فرمانده ما نبود احتمال گسترش فاجعه میرفت.
سردار عراقی افزود: من همانجا به فرمانده پایگاه 117 گفتم اگر همهتان شهید شوید مراقب باشید به مردم تلفاتی وارد نشود.
وی کشته شدن یک مادر و فرزندش در این حادثه را بیارتباط با تیراندازیهای نیروهای بسیج خواند و گفت: شواهد و قرائن و نظر کارشناس قضایی نشان میدهد زاویهای که گلوله از محل شلیک به تن مادر و فرزندش اصابت کرده با زاویه تیراندازی نیروهای ما کاملا متفاوت است، البته ما در همین حادثه 10 قبضه سلاح از منافقین کشف و ضبط کردیم.
فرمانده بسیج تهران در پاسخ به سوالی رفتار غفلت زدهها بعد از فصل الخطاب مقام معظم رهبری را یادآور شد و گفت: متأسفانه روز 30 خرداد، آن گروه سیاسی بسیار دیر اقدام لغو تجمع کرد و جمعیتی در حدود 10 هزار نفر در خیابان انقلاب و مناطق اطراف شکل گرفت که با وجود تذکر ناجا و بسیج جمعیت به حضور خود در خیابانها اصرار داشت.
وی افزود: برای متفرق کردن جمعیت از گاز اشک آور استفاده شد و وقتی جمعیت به سمت کارگر شمالی هجوم آوردند باران سنگ و کلوخ که قبلا به صورت سازماندهی شده به نقاظ درگیری و پشتبامها انتقال یافته بود بر سر نیروهای بسیج باریدن گرفت که طی آن 600 نفر از نیروهای ما دچار جراحت شدند که از این تعداد هنوز 200 نفر در بیمارستانها بستری هستند.
سردار عراقی با اشاره به کشته شدن ندا آقا سلطان در جریان اغتشاشهای بعد ازانتخابات گفت: این حادثه در یکی از خیابانهای فرعی اتفاق افتاد و هیچ کدام از نیروهای بسیج یا انتظامی در متن حادثه حضور نداشتند، البته نوع فیلمبرداری قتل ایشان نشان میدهد که حادثه کاملا برنامهریزی شده بود.
وی درباره آمار شهدای بسیج در حوادث اخیر تهران گفت: تاکنون 9 نفر از نیروهای بسیجی به شهادت رسیدهاند و برخی دیگر نیز در وضعیت وخیم به سر میبرند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ افزود: همان طور که بزرگان ما گفتند این فتنه، فتنه عظیمی بود و تشخیص حقایق را برای بسیاری از سیاسیون، علمای بزرگ و خدمتگذاران به انقلاب و دفاع مقدس سخت کرد.
سردار عراقی تاکید کرد: ما با کسی تعارف نداریم و هر کس که جلوی نظم بایستد با او برخورد میکنیم.
منبع: رجانیوز
کلمات کلیدی :
شبکه ایران خبر افزود:در این میزگرد عادل آذر و محجوب که هر دو دارای گرایشات اقتصادی مخالف دولت هستند توانستند به مدد دعوت از کریمی نماینده مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی و فروزنده رییس سابق یکی از واحدهای دانشگاه پیام نور و سخنگوی جمعیت ایثارگران که هیچکدام دارای گرایشات اقتصادی نیستند، به تخریب شدید عملکرد اقتصادی دولت بپردازند.
شبکه ایران خبر تاکید کرد:فاز جدید تخریب در حالی آغاز می شود که به صورت منطقی برای مناظره اقتصادی بایستی از کارشناسان اقتصادی موافق و مخالف دعوت نمود و فراهم ساختن تریبون یکطرفه برای مخالفان دولت در برنامه زنده و در پربیننده ترین ساعات، نشانه روشن برنامه ریزی تخریبی در خصوص دولت می باشد.
شبکه ایران خبر افزود:در اقدامی دیگر نیز در 48 ساعت گذشته تغییر و جهت گیری مشهودی در اخبار صدا و سیما در خصوص دولت و رییس جمهور به وجود آمده و تنظیم اخبار، با سو گیری فراهم ساختن افکار عمومی برای مقابله با اقدامات دولت مشاهده شده است.در این راستا درتنظیم خبر تغییر وزرا توسط رییس جمهور و در حالی که دفتر ریاست جمهوری دو اطلاعیه رسمی در این خصوص صادر نموده بود، واحد مرکزی خبر صدا و سیما در تنظیم اخبار بخشهای مختلف خبری اخبار متناقضی در خصوص این موضوع منتشر نمود.
همچنین سخنان رییس جمهور در برنامه های مختلف از جمله معارفه رییس جدید بنیاد شهید و جلسه روز یکشنبه هیات وزیران از اکثر بخشهای خبری صدا و سیما حذف شده است.
کلمات کلیدی :
حوادث روزهای اخیر به ناچار یکی مثل من را که پذیرفته در قالب این فضای بی مرز با مخاطبانش ارتباط برقرار کند، مجبور می کند که علی رغم کمبود وقت و فشار کاری ، با فاصله کوتاه تری یادداشت های خود را بر روی سایت قرار دهد. در آخرین یادداشتی که در همین قسمت قرار دادم در خصوص ملاقاتی با دکتر احمدی نژاد بود و در آن ضمن ارائه تحلیلی در خصوص رفتار آقای مشایی ، اظهار امیدواری کردم که خدا کند آقای مشایی با عملش تحلیل ما را به دیوار بکوبد! آقای مشایی استعفا داد هر چند پس از انتشار عمومی نامه رهبری. دو روز قبل نیز رهبر معظم انقلاب در سخنانی ضمن حمایت تلویحی از آقای احمدی نژاد و مشایی، استفاده از این شخصیت مورد اعتماد رییس جمهور را در جایگاه های اداری دیگر باز گذاشت و در واقع باب اعتراض های بعدی در این خصوص را بست، به همین دلیل هر چند برخی می توانند همچنان منتقد باشند اما به نظرم معترض بودن درست نیست و برخلاف جهت گیری رهبر انقلاب است. باید پذیرفت که این انتصابات از جمله اختیارات رییس جمهور است و جز جایگاه رهبری انقلاب که بر اساس مبانی شرعی و اصول صریح قانون اساسی می تواند با آن مخالفت کند، دیگر اشخاص در هر جایگاهی حق اعتراض و یا دستور تغییر ندارد و فقط می توانند منتقد باشند.
حوادث اخیر که به دنبالش یادداشت ها و مصاحبه های افراد مختلف منتشر شد، متاسفانه رییس جمهور مکتبی و ولایت پذیر را در مظان اتهامی نادرست قرار داد . این تعلل در اجرای فرمان رهبری از آنجا که برای بسیاری از دوستداران و حامیان احمدی نژاد و حتی مخالفانش غیر منتظره بود ، سبب شد تا شائبه این که احمدی نژاد هم مانند برخی از شخصیت های سیاسی دیگر در برابر اجرای فرامین قانونی رهبری مقاومت می کند و حاضر به پذیرش آن نیست، تقویت شود. در حالی که این تصور در خصوص احمدی نژاد که بارزترین ویژگی وی همسویی با رویکردهای ولایت است ، منصفانه نیست . به همین دلیل لازم دیدم تا به دو خاطره ام با آقای احمدی نژاد اشاره کنم .
چهار سال قبل پس از رقابتی سخت و سنگین بین دو کاندیدا وقتی مردم احمدی نژاد را با رای هفده میلیونی برگزیدند، بنده و برخی از دوستان فعال دیگر به منظور جلسه ای در منزل پدری دکتر احمدی نژاد بودیم – که خدایش بیامرزد – جلسه به اتمام رسید و کم کم تلفنی و حضوری اخبار صندوق های مختلف رسید و تا حدودی ترکیب آرای مردم که حکایت از پیروزی دکتر می کرد، مشخص شد. صحبت ها و تحلیل های مختلفی بین دوستان رد و بدل شد و از جمله بنده به آقای احمدی نژاد گفتم که پس از ارتحال امام ، رابطه روسای جمهور و رهبری انقلاب از آن قالب عاطفی و ولایت پذیری بیرون آمد حتی برخی از روسای جمهور خودشان را در حد رهبری دانستند و برخی دیگری اساسا صاحب اختیار منصب ریاست جمهوری نبودند و کار در دست احزاب ساختار شکن بود ... گفتم که متدینین و بچه های انقلاب انتظار دارند که از این دوره، رابطه شما با رهبری ، زنده کننده آن رابطه با امام باشد. آقای احمدی نژاد در پاسخ گفت : فلانی ما آمده ایم تا تیرها به ما بخورد نه به رهبری ! جمله دکتر خیالم را راحت کرد . از حق نگذریم در طول چهارسال گذشته نیز احمدی نژاد با تمام توان با حرکت در مسیر خط رهبری توانست موفق باشد و در مواقع بسیاری نیز تیرها را به جان خرید. هرچند در طول این چهار سال در موارد متعددی نیز رهبری انقلاب با توجه به رویکردها و کارکردهای درست رییس جمهور ، خودش را در برابر تیرهای مخالفان و منتقدان بی انصاف قرار داد تا مدیر اجرایی اش سالم بماند و بتواند کار کند که این رفتار ایشان خود نیاز به تحلیل جداکانه دارد و ...
چهار سال گذشت تا چهار روز پیش ... مجددا توانستم رییس جمهور را در حالی که عازم جلسه ای بود، ببینم و خاطره منزل پدری شان را یادآوری کنم . احمدی نژاد با تبسمی گفت : من همان آدمم و عوض نشده ام ! گفتم : دکتر عزیز از نامه آقا که در روز شنبه ارسال شده تا به امروز چهار روز می گذرد ... گفت : من دوشنبه با ایشان ملاقات داشتم و در حال تدبیر برای نحوه اجرای حکم آقا و حل موضوع هستم ، عجله نکنید به زودی حل می شود ...
من به احمدی نژاد به عنوان بازوی رهبری اعتماد داشتم و دارم و هرگز اتهام مخالفت با رهبری را از مدیری که چهار سال در این مسیر مردانه ایستاده و مبانی بسیار محکمی در این خصوص دارد ، نمی پذیرم. هر چند معتقدم که از باب «اتقوا من مواضع التهم» باید از تعلل و تاخیر در اجرای دستور رهبری پرهیز می شد تا این ظن نادرست در دل دوستان جان نگیرد. احمدی نژاد مانند فرمانده ای است که در وسط میدان جنگ باید فرماندهی کند ، تصمیم بگیرد و گرفته، اما فرمانده ارشدش این تصمیم را به ضرر کلیت و نتیجه این میدان جنگی می داند و به او ابلاغ هم می کند اما او همچنان برای حل مشکل کمی تامل می کند و در نهایت با اعلام عمومی ابلاغ ، راه تاخیر بسته می شود تا مصلحت بزرگ تر این میدان جنگی و حتی این مدیر لایق و توانمند و وهوشیار تحقق یابد.
فراموش نکنیم، تفاوت بسیار است میان کسی که اساسا به قرارگاه فرماندهی اعتقاد ندارد و یا اساسا فرمانده ارشد را قرارگاه را قبول ندارد با کسی که همه این امور را قبول دارد اما در میانه میدان ، برای لحظاتی به دلایل مختلف در اجرای فرمان فرمانده ارشدش تعلل می کند ! آیا باید بیش از یک اشتباه با آن برخورد کرد ؟ می دانم که برخی خناسان زخم زبان می زنند ، کافی است که به آنها ولایت پذیری خودمان را یادآوری کنیم که حتی وابستگی ، حمایت و علاقه ما به احمدی نژاد هم نمی تواند آن را کم رنگ کند و همچنین به یادشان بیاوریم کسانی را که نه چهار روز بلکه چهار سال و حتی بیش از آن، چهارده سال فرمان رهبری شان را به زمین نهادند و هر روز یک توجیه کردند و حتی امروز هم رو در روی رهبری ایستاده اند، شاخ و شانه می کشند و تهدید می کنند و ... البته همان ها در این چند روز برای سوءاستفاده از فرصت ها به میدان آمده اند و مصاحبه می کنند و دم از ولایت پذیری و رفاقت با رهبری می زنند ، خدا را شکر ! بالاخره حوادث این چند روز برخی را به این مواضع واداشت.
مراقب باشیم در میانه این فتنه ها از ما سواری نگیرند و شیری ندوشند. کن فی الفتنة کابن اللبون، لاظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب. تمام چشم ها و گوش ها باید به سمت فرمانده اصلی باشد یعنی مقام معظم رهبری تا فتنه ها کور شود.
منبع:رسایی
کلمات کلیدی :