از آنجایی که در بسیاری از سفرهای استانی دکتر احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور حضور داشته‌ام بارها دیده‌ام که مردم با چه شور و حرارتی شعار داده‌اند که "مالک اشتر علی به شهر ما خوش آمدی" و همین شعار در ایام انتخابات این گونه سر داده شد که: "مالک اشتر علی تو انتخاب اولی".

آنچه که مردم در طول این چند سال از دکتر احمدی‌نژاد دریافته‌اند، این است که او برای رهبری همچون مالک اشتر برای حضرت علی (ع) است؛ با این تفاوت که مالک اشتر پس از آنکه به نزدیکی خیمه معاویه رسید و ولی ‌امر به او دستور برگشت داد او بلافاصله اطاعت کرد، اما احمدی‌نژاد در اطاعت از دستور ولی ‌امر مقداری تعلل کرد اما بالاخره برگشت و حالا هم غر و لندهایی می‌کند اما او ضد ولایت فقیه نیست و ما هم به هیچ وجه او را با افراد ضد ولایت فقیه شبیه نمی‌دانیم.

در جریان اشتباهاتی که آقای دکتر احمدی نژاد اخیرا انجام داده، می توان این سوالات را از او پرسید که:

* آیا درست است که برخی تصور کنند مقام معظم رهبری ممکن است تحت تاثیر برخی القائات قرار گیرد و آیا افراد یا گروه‌ها قادر به کانالیزه کردن رهبری هستند؟

* آیا پس از آنکه ولی‌امر دستوری را صادر کردند، دریافت کننده دستور می تواند به جای اجرای بدون چور و جرای دستور، به دنبال قانع کردن ولی امر برود؟

علی‌رغم اینکه این ایرادات در زمینه ولایتمداری، اخیرا به احمدی‌نژاد وارد است اما مقام معظم رهبری خصوصا در ایام اخیر حتی با افرادی مانند هاشمی، خاتمی و موسوی - که در مقابل ولایت فقیه مستقیما و چندباره عرض اندام کرده اند- بارها مدارا کرده و آنها را طرد نکرده است؛ پس ما چگونه می‌توانیم به خود اجازه دهیم که فردی همچون احمدی‌نژاد که 4 سال در رکاب رهبری در حال رزم بوده را به یکباره طرد کنیم؟

در مطلب اخیرم نیز با ناراحتی بسیار با توجه به توقعی که در زمینه ولایتمداری از دکتر احمدی‌نژاد داشته‌ایم، از او گلایه کردم و به هیچ وجه منظور من و برخی از دوستان که در این زمینه انتقادات شدیدی مطرح کردند، دل بریدن کامل از دکتر احمدی‌نژاد نیست بلکه او فقط اخیرا در اطاعت از فرامین ولی‌امر دچار خطاهایی شده و به همین دلیل عیار دلبستگی ما به احمدی‌نژاد مقداری کاهش پیدا کرد؛ پس مخالفان و دشمنان زیاد به دل خود صابون نزنند.

اگر رئیس‌جمهور در حال به پیش بردن پرچم انقلاب اسلامی، در جایی پایش لغزید، باید به او هشدار داد که مراقب باشد این کار تکرار نشود اما نباید به گونه ای او را هل داد که به طور کامل و برای همیشه بر زمین بخورد.

مقام معظم رهبری در تاریخ 4 تیر ماه 87 این مفهوم را در جملاتی به خوبی توضیح فرموده بودند که در این مقطع از تاریخ، توجه نیروهای ارزشی و حزب‌اللهی به این جملات بسیار ضروری است. ایشان فرمودند:

" این کسى که این عَلم را بر دوش کشیده، بلند کرده، همه باید کمکش کنند؛ یکى عرقش را پاک میکند، یکى بادش میزند. اگر دیدند که در نگه داشتن عَلم دارد اشتباه میکند، راهش این نیست که یک مشتى هم به پشتش بزنند، خودِ او و عَلم را سرنگون کنند. راهش این است که کمکش کنند این اشکال برطرف شود؛ این نکته را باید همه توجه کنند، بخصوص کسانى که در عرصه سیاست و در عرصه فرهنگ و در عرصه‏ رسانه و در عرصه‏هاى گوناگون نقش و حضورى دارند".

 

منبع: وبلاگ خبرنگار مسلمان



کلمات کلیدی :
نوشته شده در 88/5/7:: 1:49 عصر :::: پیامها

کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
طراحی توسط تک تمپ ،ترجمه به پارسی بلاگ با تی ام پی